ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ТЕПЛОВОГО ПОЛЯ НА РЕЗУЛЬТАТИ ТЕЗІОГРАФІЇ

Анастасія Олександрівна Новікова, Ігор Юрійович Соболь

Анотація


Робота присвячена експериментальному дослідженню впливу температурного поля на тезіографічну картину фації. Для цього розроблена інформаційно-вимірювальна систем визначення температури на внутрішній поверхні каплі, система визначення форми каплі. Проведено визначення залежності діаметра краплі від висоти падіння, залежність діаметру краплі від температури та часу випаровування. Встановлено, що у випадку існування різниці температур поверхні та основи краплі в об’ємі утворюються конвекційні потоки, які і формують в кінцевому випадку картину тезіограми фації. Проведений аналіз невизначеності температури в зоні основи краплі, який показав, що його значення не може суттєво впливати на технологічні умови випаровування краплі

Ключові слова


крапля; фація; біорідина; температурне поле; невизначеність; випромінювання

Повний текст:

PDF

Посилання


Novikov V. O. et al. The effect of electromagnetic radiation of wireless connections on morphology of amniotic fluid //Photonics Applications in Astronomy, Communications, Industry, and High-Energy Physics Experiments 2016. – International Society for Optics and Photonics, 2016. – С. 100313B-100313B-6.

Новикова Л.В., Ерёменко В.В. ОПТИЧЕСКИЕ ДАТЧИКИ УРОВНЯ ЖИДКОСТИ // Биомедицинская инженерия и электроника, 2013. - № 1. – С. 60-61; URL: biofbe.esrae.ru/184-914 (дата обращения: 15.11.2016).

Журнал по применению аналоговых компонентов. Третий квартал. 2011. -3Q. -Texas Instruments. - 40 p.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.